Lucka 16 – Carls chokladsmotti

december 16th, 2010

”Jag har då aldrig smakat en godare chokladsmotti”.

Choklad- och banansmotti
2 glas
1 banan
4 dl vaniljyoghurt
4 tsk kakao
½ apelsin

Mixa bananen med vaniljyoghurt. Smaksätt med kakao och riven skal från en halv apelsin samt saften.

Skriv ut inlägg

8 Responses to “Lucka 16 – Carls chokladsmotti”

  1. Anna on december 16, 2010 09:11

    Ja det såg verkligen supersmarrigt ut! :-)

  2. Camilla on december 16, 2010 11:05

    Mmm, tack för tipset! Vi har ju köpt en sån där blender som vi aldrig använt… Choklad, banan och apelsin låter smarrigt.

  3. Erika - Bakglädje on december 16, 2010 22:45

    Jag är lite skeptisk till mosad banan i drycker, men tillsammans med choklad så skulle det nog kunna funka. Det finns ju bara ett sätt att ta reda på det… att testa! Ska se om jag har några bananer liggande någonstans. :-)

  4. tina on december 16, 2010 23:23

    Du får godkänt som prao i chokladkalendern Carl. Jag gillar din ödmjuka sida särskilt! :-P

    Anna: Det var det faktiskt!

    Camilla: Åh, du måste börja göra smotti i alla färger och former. Så himla gott melluis/efterrätt.

    Erika: :-) Den var godast riktigt kall!

  5. https://w88plays.com on juli 14, 2021 11:56

    You said it perfectly.!

  6. generate exclusivemlm leads on juli 26, 2021 02:16

    Greate pieces. Keep posting such kind of info on your page.
    Im really impressed by it.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hello there, You’ve
    performed a fantastic job. I will definitely digg it and individually suggest
    to my friends. I’m sure they will be benefited from this web
    site.

  7. new small business on september 7, 2021 01:23

    I have fun with, lead to I found exactly what I was taking
    a look for. You have ended my four day long hunt!
    God Bless you man. Have a great day. Bye

  8. valuable content on september 13, 2021 03:40

    Hi everybody, here every person is sharing these knowledge, so it’s good to read this
    weblog, and I used to pay a quick visit this weblog daily.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Skriv din kommentar